Viken Pelti Oy

Polyureapinnoite pitää veden ja kemikaalit ulkopuolella

Polyureapinnoite toimii niin pintana kuin eristeenäkin, joten se sopii loistavasti säiliöiden ja altaiden kaltaisiin, vedeneristystä vaativiin kohteisiin. Täysin saumaton, kova ja kulutusta kestävä pinnoite varmistaa, että vuotoja ei synny eivätkä vesi ja muut nesteet näin ollen pääse rakenteisiin tekemään tuhoa. Sillä on myös erinomainen kemikaalien kesto.

USEILLE ERILAISILLE PINNOILLE
Pinnoitteen voi laittaa suoraan esimerkiksi harkon, betonin tai suodatinkankaan päälle. Se toimii hyvin myös ajoneuvojen, kuten ralliauton ja veneen, pohjassa. Se suojelee osumilta ja kulumilta, ja säilyy tiiviinä pintana pitkään. Vain mielikuvitus on rajana, kunhan pohjustus tehdään asiantuntevasti ja huolellisesti.

ISKUNKESTOA JA KESTÄVYYTTÄ
Luja, joustava ja kestävä polyureapinnoite on sopiva vaihtoehto myös paikkoihin, joita rasitetaan ja kulutetaan jatkuvasti. Raskaan kaluston lavat, kontit ja lattiat pysyvät kunnossa, joten tavaran noutaminen kyydistä sujuu miellyttävän mukavasti. Myös kauhat, puomit ja muut työkonelaitteet hyötyvät polyureapinnoitteesta.

Onko sinulla jokin uusi tai vanha kohde minkä haluaisit vahvistaa polyurealla? Toimita pienet asiat meille pinnoitettavaksi tai kutsu meidät paikan päälle ruiskuttamaan.